P2A – Power To Ammonia

P2A – Power To Ammonia

P2A - Power to Ammonia. Samen met de TU Delft wil Nuon de gascentrale ombouwen naar een op ammoniac gebaseerde superbatterij: de Magnum.

 
 views 
    0 likes
Waterstof door gaspijpleiding in Zeeland

Gaspijpleiding voor waterstof

Dow Benelux, Yara en ICL-IP Terneuzen gaan onderling waterstof uitwisselen via een bestaande gaspijpleiding van Gasunie, onder het Kanaal bij Terneuzen.

 
 views 
    0 likes

Power to Gas

In Delfzijl wordt binnen twee jaar de eerste grootschalige, volledig geïntegreerde Power-to-Gas-installatie ter wereld gebouwd.

 
 views 
    0 likes

AH2PD hoge druk biovergisting met H2

Test effectiviteit en efficiency van gecombineerde hoge druk biovergisting met H2 en CO2 voor biogas met hoge concentratie methaan

 
 views 
    0 likes
raakpro

RaakPro Bio P2G

RaakPro Bio-P2G gebruikt elektriciteit om waterstof uit water te verkrijgen. De waterstof wordt vervolgens samen met kooldioxide omgezet in methaan.

 
 views 
    0 likes

Torrgas – Torrefactie Vergasser

Het door Torrgas geproduceerde syngas is een grondstof voor een groot aantal chemische processen die nu nog afhankelijk zijn van fossiel aardgas.

 
 views 
    0 likes

Milena

Vergistingsinstallatie in Alkmaar. Uniform vaststellen van ontwikkelingsfase en ontwikkelingspotentieel van de technologieën die in onderzoek zijn op basis van Technology Readiness Level Assessment (

 
 views 
    0 likes

FlexNode

FlexNode ontwikkelt een multi-inzetbare reversibele brandstofcel (RBC) inclusief proof of concept en voorbereidingen voor de marktuitrol.

 
 views 
    0 likes