Ik zoek pilot locatie voor nieuwe warmtepomp die warmtevraag tot 80 graden met omgevingswarmte van 10-13 graden kan leveren.

Matchmaking – Stel je vraagCategory: gevraagd: launching customerIk zoek pilot locatie voor nieuwe warmtepomp die warmtevraag tot 80 graden met omgevingswarmte van 10-13 graden kan leveren.
Anonymous asked 11 months ago

Voor introductie van DE warmtepomp die ook de reguliere warmtevraag (60/80) kan invullen met goedkope omgevingswarmte (kanaal/rivier/grond/ industrieel afvalwarmte) zoek ik meerdere potentiële afnemers. Eventueel kan onderzocht worden of de WP in ESCO concept kan worden geïnstalleerd.
De WP heeft een gemiddelde COP van 3.5 maar dit kan per project varieren. Door de inkoop van groene stroom kan de afnemer met deze WP mbt het energieverbruik versneld migreren naar 100% duurzaam. Ook interessant voor gemeentes die een “van het gas los” lange termijn visie hebben ontwikkeld. Er zijn meerdere capaciteiten beschikbaar tussen 9 kw en 500 kw. Eventueel is er ook een WP beschikbaar wel in de zomer koeling kan leveren.  Voor industriële toepassing is er een alternatief WP welke tot max 110C warmte levert.
 
 
 
 
 
 

  Wil je een productinnovatie in de spotlights zetten? Mail of bel ons:    redactie@energiekaart.net    06 - 16342889    070 - 2055000

Hoe versnellen we de energietransitie?

Loading ... Loading ...